Cruise Zoover Awards 2015 voor CruiseClub en Stip.nl

zoover-awards-logo-2015De Zoover Awards 2015 voor reisorganisaties zijn ook dit jaar weer vergeven. In de categorie Cruises won dit jaar CruiseClub de Zoover Award voor Beste Aanbieder. Ook werd een prijs uitgereikt voor de Populairste Aanbieder. Deze prijs ontving, net als vorig jaar, Stip Reizen.nl

De Zoover Awards komen tot stand uit de vele inzendingen van de reizigers zelf tijdens de online stemronde waarbij alle genomineerden zoveel mogelijk stemmen konden binnenhalen. Consumenten konden in 27 categorieën hun stem en waardeoordeel geven aan de partij van hun keuze. In iedere categorie wordt een Award vergeven aan de partij met de meeste stemmen (meest populaire) en met het hoogste gewogen gemiddelde (beste).

Vorig jaar won Cruise Travel in de categorie Beste Aanbieder, Stip Reizen.nl was, zoals eerder vermeld, de Populairste Aanbieder.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)