Cruise Zoover Awards 2015 voor CruiseClub en Stip.nl

zoover-awards-logo-2015De Zoover Awards 2015 voor reisorganisaties zijn ook dit jaar weer vergeven. In de categorie Cruises won dit jaar CruiseClub de Zoover Award voor Beste Aanbieder. Ook werd een prijs uitgereikt voor de Populairste Aanbieder. Deze prijs ontving, net als vorig jaar, Stip Reizen.nl

De Zoover Awards komen tot stand uit de vele inzendingen van de reizigers zelf tijdens de online stemronde waarbij alle genomineerden zoveel mogelijk stemmen konden binnenhalen. Consumenten konden in 27 categorieën hun stem en waardeoordeel geven aan de partij van hun keuze. In iedere categorie wordt een Award vergeven aan de partij met de meeste stemmen (meest populaire) en met het hoogste gewogen gemiddelde (beste).

Vorig jaar won Cruise Travel in de categorie Beste Aanbieder, Stip Reizen.nl was, zoals eerder vermeld, de Populairste Aanbieder.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.