Zingen op 8-daagse cruise Koningsdam naar Noorse Fjorden

ms-koningsdam-collage-v022Choral Cruises gaat als enige in Europa luxueuze, volledig verzorgde achtdaagse cruise-projecten voor (koor)zangers verzorgen. Bij iedere koorreis staat een thema of muziekstijl centraal. De eerste choralcruise is in stijl van de beroemde James Bond film-tunes. Deze cruise is van 12 juni tot en met 19 juni 2016 aan boord van het MS Koningsdam van de Holland America Line. Onder leiding van dirigent Roy Voogd, vocal coach Ingrid Stijsiger en pianist Alwin Kluit studeren de deelnemers een intensief en uitdagend muzikaal programma in.

Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan stemtechniek, zodat de koorzangers ook na afloop van de reis nog lang plezier hebben van de opgedane kennis en ervaring. ‘s Ochtends, een aantal dagen in de middag (keuzeworkshops) en op een aantal avonden wordt er door het hele koor aan een James Bond medley gewerkt. Aan het einde van de reis wordt het programma in een van de schitterende theaters aan boord voor publiek uitgevoerd.

“Deze reis is echt uniek in Nederland en is niet eerder georganiseerd,” zegt Walter Colijn, Travel Counsellor. “Het MS Koningsdam staat geheel in het teken van de muziek en deze choral cruise vormt de perfecte combinatie. We hopen op een deelnemersaantal van minimaal 30 zangers zodat de reis door kan gaan. Dat besluiten we tussen 26 juni en 29 juni 2015 als alle inschrijvingen binnen zijn.” Walter Colijn is samen met zijn vrouw Karen het aanspreekpunt vanaf de aanmelding tot na thuiskomst (maar dus ook aan boord) met hulp en advies.

Het MS Koningsdam start in Amsterdam waarna de reis gaat naar Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen. In de cruise zijn twee zeedagen. Prijzen vanaf €1275 per persoon in een binnenhut. Inclusief zijn onder andere een kennismakingsavond voor de cruise begint, 10 repetities (2-4 uur), 1 generale repetitie, bladmuziek van de James Bond medley én een optreden in de Queens Lounge.

Deze choralcruise is alleen boekbaar bij Travel Counsellor Walter Colijn:

Voor meer informatie over Choral Cruises: Choralcruises.wordpress.com

Telefoon: 06  1275 05 74
Email: walter@travelcounsellors.nl
www.travelcounsellors.nl/walter

Update 1/1/2016: Helaas gaat de reis vanwege te weinig inschrijvingen niet meer door.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)