Cruisereiziger
OngevalReparaties & WerfbezoekVeiligheid

Kleine brand op cruiseschip Oriana van P&O Cruises

Gisteren heeft op cruiseschip Oriana van cruisemaatschappij P&O Cruises een kleine brand gewoed. Het schip was gisteren uit Miami vertrokken en op weg naar Key West in Florida waar het vandaag zou aanmeren. Wegens de brand keerde het terug naar Miami. De brand was volgens rederij P&O Cruises snel gedoofd. Ook zijn er geen passagiers of personeelsleden gewond geraakt of in gevaar geweest. Het schip heeft veilig de haven van Miami weer kunnen bereiken.

Het cruiseschip is onderweg op een 32-daagse route vanuit Southampton waar het 4 april vertrok. Momenteel is onduidelijk in hoeverre het schip zelf verder kan of dat er reparaties moeten worden uitgevoerd. Na Key West zouden nog New Orleans, Cozumel (Mexico), Nassau (Bahamas) en Horta (Azoren) worden aangedaan voordat het schip op 6 mei 2015 terugkeert naar Southampton.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)