Kleine brand op cruiseschip Oriana van P&O Cruises

Gisteren heeft op cruiseschip Oriana van cruisemaatschappij P&O Cruises een kleine brand gewoed. Het schip was gisteren uit Miami vertrokken en op weg naar Key West in Florida waar het vandaag zou aanmeren. Wegens de brand keerde het terug naar Miami. De brand was volgens rederij P&O Cruises snel gedoofd. Ook zijn er geen passagiers of personeelsleden gewond geraakt of in gevaar geweest. Het schip heeft veilig de haven van Miami weer kunnen bereiken.

Het cruiseschip is onderweg op een 32-daagse route vanuit Southampton waar het 4 april vertrok. Momenteel is onduidelijk in hoeverre het schip zelf verder kan of dat er reparaties moeten worden uitgevoerd. Na Key West zouden nog New Orleans, Cozumel (Mexico), Nassau (Bahamas) en Horta (Azoren) worden aangedaan voordat het schip op 6 mei 2015 terugkeert naar Southampton.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.