Eerste testvaart voor nieuw Mein Schiff 4

Mein schiff 4Het in aanbouw zijnde schip Mein Schiff 4 van de Duitstalige rederij TUI Cruises is vanmorgen op eerste testvaart gegaan. Het schip wordt momenteel gebouwd bij de Meyer Werf in Turku, Finland. Op deze eerste testvaart testen de bouwers het gedrag de Mein Schiff 4 voor het eerst op zee.

Het cruiseschip (99.500 ton, 2500 passagiers) wordt in juni 2015 opgeleverd. Mein Schiff 4 is het tweede nieuwbouw schip voor het Duitse TUI Cruises. Hoogtepunt op Mein Schiff 4 van de Duitse rederij is een glazen wand van twee dekken hoog in de vorm van een diamant op de achtersteven waardoor je vanuit diverse restaurants en bars uitzicht hebt op zee. Bijzonder zijn ook twee loopbruggen met glazen vloer en speciale concertzaal. Ruim 80% van de hutten heeft een balkon en bijzonder zijn de Himmel & Meer Suites met twee verdiepingen. De hoogste etage is een privé-dakterras met ligbedden. Er zijn veel restaurants inclusief net als de frisdrank en vele geselecteerde wijnen. De toegang tot de sauna is ook inclusief bij TUI. Voor een aantal specialiteitenrestaurants moet wel bijbetaald worden.

Mein Schiff 4 wordt op 5 juni in Kiel gedoopt door de Duitse zwemlegende Franziska van Almsick.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)