Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Allure of the Seas onderweg voor zomerseizoen naar Europa

allureZondag is het grootste cruiseschip ter wereld vanuit Fort Lauderdale vertrokken naar Europa. Sinds haar vertrek in 2010 vanaf de werf in Turku (Finland) keert ze terug naar Europa om een zomer lang cruises te maken vanuit Barcelona. Ze vaart een relatief snelle transatlantische overtocht met aankomst op 29 april in Malaga en ontschepen op 1 mei in Barcelona. Daarna volgt een werf bezoek in het Spaanse Navantia.

Na het werf bezoek vaart de Allure voornamelijk acht daagse cruises naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Italië), Civitavecchia en Naples. Op 25 oktober 2015 verlaat de Allure Europa weer om naar Fort Lauderdale terug te keren waar ze 6 november arriveert.

Cruises zijn boekbaar vanaf €440 onder andere bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)