Allure of the Seas onderweg voor zomerseizoen naar Europa

allureZondag is het grootste cruiseschip ter wereld vanuit Fort Lauderdale vertrokken naar Europa. Sinds haar vertrek in 2010 vanaf de werf in Turku (Finland) keert ze terug naar Europa om een zomer lang cruises te maken vanuit Barcelona. Ze vaart een relatief snelle transatlantische overtocht met aankomst op 29 april in Malaga en ontschepen op 1 mei in Barcelona. Daarna volgt een werf bezoek in het Spaanse Navantia.

Na het werf bezoek vaart de Allure voornamelijk acht daagse cruises naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Italië), Civitavecchia en Naples. Op 25 oktober 2015 verlaat de Allure Europa weer om naar Fort Lauderdale terug te keren waar ze 6 november arriveert.

Cruises zijn boekbaar vanaf €440 onder andere bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.