MSC Cruises mijdt bestemmingen in Oekraine en Egypte

MSC Cruises heeft besloten om de rest van het jaar 2015 Oekraine en Egypte niet meer aan te doen met haar cruiseschepen. Ook voor 2016 zijn inmiddels al stops in Egypte geannuleerd. Beide landen worden gemeden vanwege de politieke onrust. Daarvoor in de plaats worden diverse bestemmingen bezocht rond de Middellandse Zee. MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Fantasia en MSC Musica zullen vanaf herfst 2015 tot aan winter 2016 o.a. Rhodos (Griekenland), Heraklion (Kreta), Burgas (Bulgarije), (Limassol) Cyprus en Eilat (Israël) gaan bezoeken.

MSC Cruises zal pas weer terugkeren naar genoemde landen als het de veiligheid van haar passagiers kan garanderen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.