MSC Cruises mijdt bestemmingen in Oekraine en Egypte

MSC Opera
MSC Opera

MSC Cruises heeft besloten om de rest van het jaar Oekraine en Egypte niet meer aan te doen met haar cruiseschepen. Ook voor 2016 zijn inmiddels al stops in Egypte geannuleerd. Beide landen worden gemeden vanwege de politieke onrust. Daarvoor in de plaats worden diverse bestemmingen bezocht rond de Middellandse Zee. MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Fantasia en MSC Musica zullen vanaf herfst 2015 tot aan winter 2016 o.a. Rhodos (Griekenland), Heraklion (Kreta), Burgas (Bulgarije), (Limassol) Cyprus en Eilat (Israel) gaan bezoeken. MSC Cruises zal pas weer terugkeren naar genoemde landen als het de veiligheid van haar passagiers kan garanderen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.