Surprise cruise op Europa 2 vanuit Istanbul

Europa 2Net als in 2015 heeft rederij Hapag Lloyd Cruises ook voor 2016 een surprise cruise op het programma staan. De zes sterren Europa 2 vaart op 15 mei 2016 vanuit Istanbul en meert op 24 mei aan het einde van de cruise aan in Piraeus. Tussen deze twee dagen mogen gasten bepalen waar het schip naar toe cruist. De kapitein laat alle mogelijke routes en havens zien na het inschepen en vertelt waar het mooie weer zich bevindt. Tevens wordt getoond bij welke bestemmingen er wat precies te beleven valt of welke bezienswaardigheid er te zien is. Alle havens liggen in het gebied tussen Istanbul en Piraus in: de Turkse kust, vele Griekse eilanden en Griekse vasteland en het meest zuidelijke punt Kreta.

Mogelijke bestemmingen, gelegen in Griekenland en Turkije, zijn bijvoorbeeld:  Kusadasi (Turkije), Dikili (Turkije), Bodrum  (Turkije) Thessaloniki, Rhodos, Marmaris, Mykonos, Santorini, Nauplia, Agios Nikolaos.

De cruise is boekbaar vanaf €4990 bij onder andere:

Waterproof Cruises & ExpeditionsWaterproof Cruises & ExpeditionsCaptain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.