Cruisereiziger

Hapag Lloyd Cruises

Hapag Lloyd Cruises

logo hapag lloydHapag Lloyd Cruises is hét ultieme luxe cruisen. Cruiseschip Europa 2 wordt als meest luxueuze schip ooit bestempeld. Volgens de gerenommeerde Berlitz Cruise Guide heeft de rederij de nummers één en twee van de hele wereld in hun vloot.

Hapag-Lloyd Cruises beschikt over een aantal soorten schepen, twee luxeschepen en nieuwe kleinschalige expeditieschepen.

Elk van de schepen heeft een ander karakter en biedt een kleinschalige cruise-ervaring aan; met slechts 150-175 passagiers op de expeditieschepen tot maximaal 400-500 passagiers op de andere twee schepen. Over het algemeen wordt cruisen met Hapag-Lloyd Cruises als uitmuntend bestempeld.

Hapag-Lloyd Cruises biedt met de schepen verschillende bijzondere cruises aan, veel bestemmingen die de grote cruisemaatschappijen niet aandoen. Dineren gebeurt in een open zitting.

Op de Europa wordt er gedineerd met een gouden randje, met sterrenmenu’s in een 3-sterren Michelinrestaurant dat is inbegrepen in de cruiseprijs.  Op de Europa wordt overdag vrijetijdskleding gedragen, ‘s avonds formeler. Voor de drie andere schepen is het kledingadvies informeel: geen stropdassen, geen tuxedo’s en geen gala-avonden. Ontspanning vindt er plaats in de fitness en zwembaden. Bijzonder is dat er op alle schepen lezingen worden gehouden over de bestemmingen.

Algemeen is de voertaal Duits, Europa 2 is echter tweetalig (Engels/Duits).  Fooien zijn inbegrepen op alle schepen.

Interessant:

        *   De rederij was de eerste die met passagiers de Noord West Passage heeft gevaren
        *   De rederij was in 2014 de eerste die de Noord Oost-passage heeft gevaren
        *   In 2003 heeft de Bremen nog een onbekend deel van de wereld ontdekt, een eiland en een kanaal in Antarctica.

Lees de reportage die Miriam maakte van haar bezoek aan de Europa 2.

 

Cruises van Hapag-Lloyd Cruises zijn boekbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen

 

 

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws over Hapag Lloyd Cruises

TUI Cruises start met korte cruises

16 juni 2020

TUI Group heeft bekendgemaakt dat TUI Cruises in Duitsland gaat starten met een aantal korte cruises. Dit is onderdeel van de strategie om de cruise… lees meer…

 

Cruisereiziger