Explorer of the Seas terug in vloot na droogdok

virtual balcony inside binnen
Voorbeeld van een virtueel balkon in een binnenhut bij Royal Caribbean

De Explorer of the Seas is na een droogdok bezoek van 6 weken weer terug in de vloot van Royal Caribbean. Het schip werd in Cadiz, Spanje, onder handen genomen. Zo zijn liefst 86 nieuwe hutten toegevoegd waardoor de passagierscapaciteit van 3114 wordt verhoogd naar 3228. Daarnaast werden in 80 binnenhutten virtuele balkons (schermen) geplaatst zodat ook binnenhutten een uitzicht op zee hebben. De buitenhutten werden met 24 stuks uitgebreid. Alle hutten kregen bovendien nieuwe flat screen televisies.

Van drie nieuwe restaurants kan voortaan op de Explorer genoten worden: de Chops Grille, Giovanni’s Table en Izumi. Royal Caribbean heeft daarvoor afscheid moeten nemen van restaurant Portofino. Het hoofdrestaurant heeft bovendien een opknapbeurt ontvangen.

Het zwembaddek werd ook verfrist en voorzien van een nieuw buiten filmscherm. De alom populaire surf simulator Flowrider kreeg ook een plekje. De Explorer of the Seas vaart dit seizoen vanuit haar thuishaven Southampton naar onder andere de Canarische Eilanden, Middellandse Zee, Noord-Europa en Noorwegen. Daarna cruist het schip naar Australië voor het volgende seizoen.

Cruises zijn boekbaar vanaf €650 vanuit Southampton bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.