AIDAdiva fris uit dok in Hamburg

Vanaf vandaag is cruiseschip AIDdiva (2007) van AIDA Cruises teruggekeerd naar de vloot na een twee weken durend dok verblijf bij Blohm & Voss in Hamburg. Naast regelier onderhoud kreeg de AIDAdiva als vierde schip een scrubber aangemeten die emissies met 90% verminderd. Aan boord werden meer dan 30 verschillende projecten uitgevoerd zoals verbeteringstrajecten en reparaties. Zo kreeg de dame meer dan 13.000m2 tapijt – ter grootte van twee voetbalvelden.

Ook is een nieuwe Beach Bar voor een echt strandgevoel in lounge-stijl gebouwd. Winkelliefhebbers kunnen voortaan genieten van een groter aanbod van exclusieve merken. Op de nieuwe ‘flaneer-mijl’ op dek 10 is een nieuwe juweliershop geopend die merken verkoopt als Fossil, Skagen en Michael Kors. De Aida shop presenteert zich voortaan in een moderne, maritieme look. Een echte blikvanger is een zeilboot waarop AIDA fan-artikelen liggen. Ook buiten openingstijden kunnen passagiers door middel van een I-pad inkopen doen, waarna de artikelen thuis afgeleverd worden. De fotoshop heeft 11 digitale foto-stations waar je je foto’s naar eigen wens kunt bestellen. Daarmee reduceert de rederij veel fotopapier en chemicaliën die anders gebruikt zouden worden voor het afdrukken van de vele foto’s die traditioneel op de foto-wanden getoond zouden worden.

De AIDAdiva vertrekt vandaag voor een korte cruise naar Göteborg en Kopenhagen, eindigend in Warnemünde. Daarna maakte ze regelmatig 10-daagse reizen in de Oostzee vanuit Warnemünde.

Cruises op de AIDAdiva zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.