Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Fotoreportage: Maidencall Celebrity Silhouette in Amsterdam

  • 13 mei 2015 om 10:29
    Permalink

    Mooie foto’s.

    Wellicht zou je met een groothoek als brandpunt de grootsheid van het schip nog meer kunnen benadrukken. Heb je al eens met HDR geëxperimenteerd ?

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden