Disney Cruise Line keert met Disney Magic terug naar New York

In de herfst van 2016 keert Disney Cruise Line voor een aantal cruises terug naar New York. De cruises vanuit New York bezoeken de Bahama’s en Walt Disney World in Orlando, Florida. Elke cruisepassagier ontvangt bij deze cruises een één-daagse Walt Disney World Park hopper pas inclusief vervoer naar het resort. Vanuit New York worden 9-daagse en 8-daagse cruises gemaakt.

  • op 7 oktober 2016 een 9-daagse cruise naar Disney’s privé eiland Castaway Cay en Port Canaveral voor het bezoek aan Walt Disney World
  • op 15,22 en 19 oktober 2016 een aantal 8-daagse cruises naar de Bahama’s en Port Canaveral.
  • op 2 oktober 2016 cruist het schip voor een zesdaagse reis naar het Canadese Halifax, Nova Scotia en Staint John waar gasten historische steden kunnen ontdekken met charmante winkeltjes en Canada’s oudste boerenmarkt.

Vanuit Miami worden in 2016 voor het eerst acht-daagse cruises naar het Oostelijke en Westelijke Caribische gebied gevaren. Daarbij worden onder andere Key West, Grand Cayman, Cozumel, St. Thomas en San Juan bezocht. Ook zijn de standaard vijfdaagse cruises beschikbaar met een stop aan Castaway Cay.

Galveston (Texas) is de vertrekhaven voor een serie van 8-daagse cruises van de Disney Wonder met diverse bestemmingen als Key West, Crand Cayman, Cozumel, Castaway Cay en Nassau.

De cruises zijn per 20 maart 2015 boekbaar bij Disney Cruise Line en onder andere bij onderstaande reisbureau’s:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)