Cruise & Maritime Voyages komt met wereldcruise Magellan in 2017

De Britse cruiserederij Cruise & Maritime Voyages heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip Magellan  (46.052 brutoton) in 2017 een wereldcruise zal gaan maken van in totaal 120 dagen waarbij 43 havens worden aangedaan. De Magellan, die plaats biedt aan 1250 passagiers in 726 hutten, vertrekt op donderdag 5 januari 2017 vanuit London Tilbury voor een vaartocht van 4 maanden via o.a. West-Indie, Panamakanaal, Frans-Polynesie, Australazie, Zuid-Oost Azie, Verre Oosten, Rode Zee, Suez Kanaal, Israel en de Middellandse Zee. Op 5 mei 2017 keert het weer terug in Engeland. De wereldcruise wordt ook in 9 kortere segmenten aangeboden vanuit Auckland, Sydney, Hong Kong en Singapore. De verkoop is inmiddels van start gegaan. Prijzen starten, met 40% vroegboekkorting, vanaf 8.999 pond, omgerekend 75 pond per persoon per nacht.

Klik hier voor meer informatie over de wereldcruise van het cruiseschip Magellan.

Cruises op de Magellan zijn in Nederland te boeken bij:

Helaas vaart deze rederij niet meer door een failissement.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!