Cruise & Maritime Voyages komt met wereldcruise Magellan in 2017

Magellan
Magellan

De Britse cruiserederij Cruise & Maritime Voyages heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip Magellan  (46.052 brutoton) in 2017 een wereldcruise zal gaan maken van in totaal 120 dagen waarbij 43 havens worden aangedaan. De Magellan, die plaats biedt aan 1250 passagiers in 726 hutten, vertrekt op donderdag 5 januari 2017 vanuit London Tilbury voor een vaartocht van 4 maanden via o.a. West-Indie, Panamakanaal, Frans-Polynesie, Australazie, Zuid-Oost Azie, Verre Oosten, Rode Zee, Suez Kanaal, Israel en de Middellandse Zee. Op 5 mei 2017 keert het weer terug in Engeland. De wereldcruise wordt ook in 9 kortere segmenten aangeboden vanuit Auckland, Sydney, Hong Kong en Singapore. De verkoop is inmiddels van start gegaan. Prijzen starten, met 40% vroegboekkorting, vanaf 8.999 pond, omgerekend 75 pond per persoon per nacht.

Klik hier voor meer informatie over de wereldcruise van het cruiseschip Magellan.

Cruises op de Magellan zijn in Nederland te boeken bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​