Cruisereiziger
Doop

Doopceremonie Mein Schiff 4 live op Duitse NDR

Vanavond zal in het Duitse Kiel het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, Mein Schiff 4, officieel gedoopt worden door de Duitse zwemlegende Franziska van Almsick. Dit evenement wordt rechtstreeks uitgezonden door de Duitse lokale televisiezender NDR. In het programma “echt was los” zal van 20:15-21:15 uur de doopceremonie van de tweede nieuwbouw van de Duitse rederij live te zien zijn. Tevens zijn er bijdragen te zien van zowel aan boord, o.a. een kijkje achter de schermen, als langs de kade in Kiel. NDR is ook via internet te zien via een livestream.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger