Doopceremonie Mein Schiff 4 live op Duitse NDR

Vanavond zal in het Duitse Kiel het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, Mein Schiff 4, officieel gedoopt worden door de Duitse zwemlegende Franziska van Almsick. Dit evenement wordt rechtstreeks uitgezonden door de Duitse lokale televisiezender NDR. In het programma “echt was los” zal van 20:15-21:15 uur de doopceremonie van de tweede nieuwbouw van de Duitse rederij live te zien zijn. Tevens zijn er bijdragen te zien van zowel aan boord, o.a. een kijkje achter de schermen, als langs de kade in Kiel. NDR is ook via internet te zien via een livestream.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.