Meenemen eten naar hut weer toegestaan bij Norwegian Cruise Line

8699878368_bc2f3a8ce2_zHet verbod dat Norwegian Cruise Line recent invoerde om eten uit (buffet)restaurants mee te nemen naar je hut is inmiddels weer van de baan. Dat heeft Andy Stuart, president en COO van de Amerikaanse rederij laten weten aan USA Today. Het nieuwe beleid riep veel weerstand op bij cruisepassagiers o.a. omdat het besluit vrij snel volgde na het bericht dat voortaan voor een aantal menu-items op de roomservicekaart betaald moet worden. Het werd gezien als een indirecte manier om manier om meer geld te verdienen.

Norwegian Cruise Line verzekert echter dat geld geen rolde speelde bij invoering van de regel. Hygiëne en een schone omgeving (bijvoorbeeld geen dienbladen met voedselresten in de gangen) voor alle gasten zouden het uitgangspunt zijn. De rederij heeft echter naar aanleiding van de vele klachten de maatregel weer teruggedraaid. Omdat men de doelstelling van propere gangen niet overboord wil gooien gaat men er nu voor zorgen dat het personeel vaker de gangen inspecteert en schoon houdt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.