Cruisereiziger
FotoreportageRenovatieReparaties & WerfbezoekScrubber

Fotoreportage: MS Zuiderdam terug van renovatie

Het MS Zuiderdam van Holland America Line lag in april 2015 in droogdok bij Fincantieri in Palermo. Het cruiseschip kreeg een aantal nieuwe hutten nabij de Crows Nest en de installatie van scrubbers bij het uitlaatsysteem. Aan de binnenzijde van het schip zijn nieuwe tapijten gelegd en is er schilderwerk verricht. De nieuwe hutten bevinden zich op het Observation deck (dek 10). Twintig balkonhutten en vijf binnenhutten zijn toegevoegd. Voorheen bevonden zich daar teakhouten ligbedden. Vervolgens is op het Sportsdeck, dek 11, de Retreat gekomen. Tegen een vergoeding kan je een eigen cabana huren en genieten van het uitzicht op het Lido zwembad.

Frank de Visser cruiste mee met het gerenoveerde MS Zuiderdam en fotografeerde het schip in volle glorie. Dankjewel Frank!


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)