Riviera van Oceania Cruises niet naar Egypte

Riviera
Riviera

Ook Oceania Cruises heeft besloten om haar cruiseschip Riviera op maandag 8 en dinsdag 9 juni niet aan te laten meren in Egypte tijdens een 15-daagse ‘Oude Rijken’ cruise die maandag start in Civitavecchia. Veiligheidsredenen zijn de oorzaak voor het mijden van de havens Port Said en Alexandrie. In het belang van haar passagiers en bemanning wil de Amerikaanse rederij geen enkel risico nemen. Daarom werd op dezelfde route eerder al het bezoek aan Tunesië geschrapt. In plaats van Egypte worden nu Limassol in Cyprus en Alanya in Turkije aangedaan. Oceania Cruises heeft deze zomer geen stops meer gepland staan in het onrustige Afrikaanse land.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​