Eerste 2 cruises Harmony of the Seas in de verkoop (o.a. vanuit Southampton)

Harmony of the Seas
Foto: Royal Carribean

Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe cruises van de Harmony of the Seas in de verkoop gegaan. Op 29 mei 2016 vertrekt het dan grootste cruiseschip ter wereld vanuit Southampton voor een 8-daagse reis naar Barcelona met stops in Vigo en Malaga (vanaf 846 euro p.p). Aansluitend volgt op 7 juni 2016 een 6-daagse cruise met Barcelona als begin- en eindpunt (vanaf 691 euro p.p.) en stops in Civitavecchia en Napels.

Het zijn de eerste officiële cruises van het derde schip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean na haar bouw bij scheepswerf STX France in St. Nazaire. Ze wordt opgeleverd in april 2016. De Harmony of the Seas zal een zomer lang cruises maken in de Middellandse Zee vanuit Barcelona. Het zomerseizoen bestaat uit 8-daagse cruises in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Cruisepassagiers kunnen de cruise ook in Civitavecchia starten. Daarna vaart het schip richting het Caribische gebied voor de winter 2016-2017.

Klik hier voor meer informatie over de faciliteiten aan boord van het cruiseschip Harmony of the Seas.

Cruises op de Harmony of the Seas zijn onder andere boekbaar in Nederland bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!