Eerste containers vol met spullen voor nieuwe AIDAprima naar Nagasaki

AIDAHet in aanbouw zijnde nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises, de AIDAprima, krijgt momenteel haar binneninterieur aangemeten. De eerste containers met materiaal zijn op 3 juni op het vrachtschip “Antwerpen Express” richting Nagasaki in Japan gegaan. In de 31 containers zit materiaal voor alle hotelaangelegenheden (hutten) en techniek. Onder andere worden de eerste keukenbenodigdheden voor de personeelsruimten meegestuurd; pannen, mokken, glazen, bestek en borden. Ook de bedden, kussens, lakens en handdoeken voor het personeel worden over zee naar Japan gebracht.

Maik Ebeling, proviantmeester, houdt zich bezig met de gehele logistiek van de scheepsuitrusting: “De containers worden eind juli in de haven van Nagasaki verwacht en door AIDAprima personeel op het cruiseschip gebracht.”

De AIDAprima start met haar eerste cruise op 1 oktober 2015 vanuit het Japanse Yokohama. In het aansluitende winterseizoen vaart het cruiseschip acht-daagse Orient routes vanaf Dubai en Abu Dhabi. Op 30 april 2016 start de AIDAprima vanuit Hamburg voor wekelijkse achtdaagse cruises richting West-Europese steden waaronder Rotterdam.

Meer info over de AIDAprima lees je hier.

Cruises van de AIDAprima zijn vanaf €645 boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.