Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Eerste containers vol met spullen voor nieuwe AIDAprima naar Nagasaki

AIDAHet in aanbouw zijnde nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises, de AIDAprima, krijgt momenteel haar binneninterieur aangemeten. De eerste containers met materiaal zijn op 3 juni op het vrachtschip “Antwerpen Express” richting Nagasaki in Japan gegaan. In de 31 containers zit materiaal voor alle hotelaangelegenheden (hutten) en techniek. Onder andere worden de eerste keukenbenodigdheden voor de personeelsruimten meegestuurd; pannen, mokken, glazen, bestek en borden. Ook de bedden, kussens, lakens en handdoeken voor het personeel worden over zee naar Japan gebracht.

Maik Ebeling, proviantmeester, houdt zich bezig met de gehele logistiek van de scheepsuitrusting: “De containers worden eind juli in de haven van Nagasaki verwacht en door AIDAprima personeel op het cruiseschip gebracht.”

De AIDAprima start met haar eerste cruise op 1 oktober 2015 vanuit het Japanse Yokohama. In het aansluitende winterseizoen vaart het cruiseschip acht-daagse Orient routes vanaf Dubai en Abu Dhabi. Op 30 april 2016 start de AIDAprima vanuit Hamburg voor wekelijkse achtdaagse cruises richting West-Europese steden waaronder Rotterdam.

Meer info over de AIDAprima lees je hier.

Cruises van de AIDAprima zijn vanaf €645 boekbaar bij onder andere:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)