Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Fotoreportage: Bouw grootste cruiseschip ter wereld Harmony of the Seas in volle gang

Momenteel wordt er op de scheepswerf van STX France in St. Nazaire gebouwd aan het grootste cruiseschip ter wereld, de Harmony of the Seas. Oplevering aan opdrachtgever Royal Caribbean International staat gepland in april 2016. Begin deze maand zijn de laatste blokdelen van het metalen geraamte geplaatst. Mogelijk kan het derde cruiseschip uit de Oasis-klasse over enkele weken al te water worden gelaten. De rederij heeft enkele foto’s vrijgegeven van eind mei en begin juni waarop de voortgang te zien is van het bouwproces.

Bron foto’s: Royal Caribbean International

Cruises op de Harmony of the Seas zijn onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!