Pan-Aziatisch restaurant Pacific Rim aan boord Seven Seas Explorer

regent-pacific-200x130Regent Seven Seas Cruises heeft het derde specialiteitenrestaurant aan boord van haar toekomstige nieuwe cruiseschip Seven Seas Explorer bekendgemaakt. Het Pan-Aziatische restaurant Pacific Rim heeft een scala aan Pan-Aziatische gerechten op het menu staan die de culinaire tradities van Azië tijdens het diner tot leven brengen. Dit vindt plaats in een eetzaal met elegante Aziatische architectonische elementen. In de lobby van het restaurant worden gasten verrast met een moderne interpretatie van een Tibetaanse gebedsmolen. De grote cilindrische sculptuur van vloer tot plafond bevat decoratieve panelen met gelukswensen. Het leidt naar de ingang met deuren die doen denken aan een Aziatische tempel. Binnen overheersen rijke donkere kleuren zoals zwart metaal, marmer en houten tafels omgeven door luxe lederen zitplaatsen. Tijdens het diner hebben gasten uitzicht op zee door ramen ontworpen in een abstracte lotus vorm en ingetogen wandbekleding.

Eerder presenteerde Regent Seven Seas Cruises al twee andere specialiteitenrestaurants op ’s werelds meest luxueuze schip, het Franse Chartreuse en het steakhouse Prime 7.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.