Cruisereiziger
Doop

Video: Mein Schiff 4 van TUI Cruises gedoopt in Kiel

Vrijdagavond is in het Duitse Kiel het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, Mein Schiff 4, officieel gedoopt door de Duitse zwemlegende Franziska van Almsick. Onder het motto ‘De Vierde Dimensie’ liet de 37-jarige voormalige Wereld- en Europees kampioene en meervoudig medaillewinnares op de Olympische Spelen tijdens een spectaculaire ceremonie conform de maritieme traditie een champagnefles op de boeg van de Mein Schiff 4 kapot slaan. De feestelijke gebeurtenis werd afgesloten met vuurwerk. Het cruiseschip (99.500 ton, 2500 passagiers) start vandaag haar ‘Maiden Voyage’ naar de Oostzee. Het gaat om een cruise van 8 dagen met Kiel als begin- en eindpunt. Er wordt gestopt in Tallinn, St. Petersburg, Helsinki en Stockholm.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)