Cruisereiziger
Specialiteitenrestaurant

Royal Caribbean keert terug naar vaste prijs restaurant Jamie Oliver

JamiePassagiers die aan boord van de cruiseschepen Quantum of the Seas en Anthem of the Seas willen dineren bij Jamie’s Italian, het restaurant van Jamie Oliver op zee, zullen vanaf heden weer een vaste prijs dienen te betalen. Royal Caribbean grijpt hiermee terug naar het systeem dat bij het debuut van het specialiteitenrestaurant op de Quantum of the Seas werd gehanteerd in 2014. Bij de lancering van de Anthem of the Seas in april 2015 werd op verzoek van Oliver de prijzen berekend a la carte. Dit betekende in de praktijk dat gasten vaker duurder uit waren. De nieuwe vaste prijs die wordt gevraagd is wel met 5 dollar gestegen ten opzichte van de oorspronkelijke prijsstelling, van 25 naar 30 dollar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger