Captain Cruise organiseert bridgecruise op MS Rotterdam

captaincruiselogoCruisespecialist Captain Cruise organiseert aan het einde van het jaar met Kerst & Oud en Nieuw een bridgecruise. Deze cruise vindt plaats op het ms Rotterdam en vertrekt voor een 19-daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Captain Cruise zorgt voor gediplomeerde wedstrijdleiding en aanspreekpunt tijdens de cruise, Carel Frerichs. Tijdens de cruise vinden negen bridgedrives plaats. De cruise begint met een welkomstbijeenkomst voor alle in- en outs, en eindigt met een cocktailparty waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

Deze bridgecruise vertrekt op 20 december 2015 vanuit Rotterdam. Havens die bezocht worden zijn Southampton, Funchal (Madeira), Tenerife, Gran Canaria, Puerto del Rosario (Fuerteventura), Arrecife, Casablanca (Marokko), Cadiz (Spanje) en Lissabon (Portugal).

Captain Cruise biedt twee pakketten aan. Een voordelig tarief (vanaf 1943 euro p.p op basis van 2 personen) met al het bovengenoemde inclusief en een tarief (vanaf 2298 euro p.p op basis van 2 personen) met als extra’s een Signature drankenpakket en diner in de Pinnacle Grill.

Voor meer info over deze bridgecruise: http://www.captaincruise.nl/bridgecruises/

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.