Captain Cruise organiseert bridgecruise op MS Rotterdam

captaincruiselogoCruisespecialist Captain Cruise organiseert aan het einde van het jaar met Kerst & Oud en Nieuw een bridgecruise. Deze cruise vindt plaats op het ms Rotterdam en vertrekt voor een 19-daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Captain Cruise zorgt voor gediplomeerde wedstrijdleiding en aanspreekpunt tijdens de cruise, Carel Frerichs. Tijdens de cruise vinden negen bridgedrives plaats. De cruise begint met een welkomstbijeenkomst voor alle in- en outs, en eindigt met een cocktailparty waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

Deze bridgecruise vertrekt op 20 december 2015 vanuit Rotterdam. Havens die bezocht worden zijn Southampton, Funchal (Madeira), Tenerife, Gran Canaria, Puerto del Rosario (Fuerteventura), Arrecife, Casablanca (Marokko), Cadiz (Spanje) en Lissabon (Portugal).

Captain Cruise biedt twee pakketten aan. Een voordelig tarief (vanaf 1943 euro p.p op basis van 2 personen) met al het bovengenoemde inclusief en een tarief (vanaf 2298 euro p.p op basis van 2 personen) met als extra’s een Signature drankenpakket en diner in de Pinnacle Grill.

Voor meer info over deze bridgecruise: http://www.captaincruise.nl/bridgecruises/

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)