Cruisereiziger
DinerpakketSpecialiteitenrestaurant

Norwegian Cruise Line lanceert flexibele specialiteiten diner pakketten

Le Bistro
Le Bistro

Vanaf 7 augustus zijn op alle cruiseschepen van Norwegian Cruise Line specialiteiten diner pakketten (‘Specialty Dining Packages’) verkrijgbaar waarbij passagiers zelf kunnen bepalen hoeveel avonden ze tijdens hun cruise willen eten in specialiteitenrestaurants (met toeslag) voor een vaste prijs. De pakketten die worden aangeboden variëren van 3 dagen tot de gehele duur van de cruise. De prijzen starten vanaf 59 dollar per persoon voor een pakket van 3 dagen die voor het vertrek online is aangeschaft. Cruisereizigers kunnen op deze manier geld besparen op de standaard toeslagen voor bijvoorbeeld Cagney’s steak house, La Cucina, Le Bistro, Teppanyaki, Moderno Churrascaria of Hibachi.

Passagiers die een pakket nemen, kunnen daarnaast aan boord dineren in enkele a la carte restaurants (waaronder Ocean Blue, Cirque Dreams, Illusionarium, For the Record: Dear John Hughes, Bayamo, Pincho Tapas Bar, The Raw Bar en sushi-bars voor een klein aanvullend bedrag tussen 7 en 15 dollar. Pakketten zijn alleen verkrijgbaar voor of tijdens de eerste twee dagen van de cruise. Bij een driedaagse cruise geldt dat alleen voor de eerste dag. Reserveringen kunnen 90 dagen voor of tijdens de cruise worden gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger