Lee Towers en Andre Kuipers aan boord van MS Rotterdam

ms Rotterdam
Rotterdam

Dit najaar zullen weer twee bijzondere gasten hun opwachting maken tijdens cruises van het MS Rotterdam. Op de afvaart van 26 september 2015 van Rotterdam naar Barcelona, een 15-daagse cruise, zal zanger Lee Towers aan boord zijn. Hij zal o.a. een optreden verzorgen. Als het vlaggenschip van Holland America Line weer vanuit de Middellandse Zee terugvaart naar haar thuishaven in Rotterdam is astronaut Andre Kuipers van de partij. Deze cruise start op 21 november in Civitavecchia (Rome). Hij zal tijdens lezingen vertellen over zijn tijd in de ruimte. Het is niet de eerste keer dat laatstgenoemde meevaart op het MS Rotterdam. Twee jaar geleden was hij ook al eens te gast.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​