Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

In één dag de wereld over op Vaarplein bij Vakantiebeurs

03 Vakantiebeurs2015In één dag de wereld over. Dát is wat de Vakantiebeurs, van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016, te bieden heeft. Niet voor niets is het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om inspiratie en ideeën op te doen voor de vakantie. Maar ook de voorpret en alvast het aangename vakantiegevoel ervaren, is een reden om naar dit evenement te komen. En dat is precies wat deze 46ste editie van de Vakantiebeurs meer dan ooit te bieden heeft.

Net als de vorige edities biedt de Vakantiebeurs ook weer het Vaarplein aan waar je alle informatie kunt vinden over cruisen en zeilen. Nieuw is het themaplein WELLNESS (ontspanning & gezondheid) Omdat de belangstelling voor wellnessreizen groeit, wordt op de beurs een eigen plek gecreëerd met ongeveer 15 deelnemers die gespecialiseerd zijn in dit type reizen. Hier kan men bovendien genieten van een ontspannende hand- of nekmassage om alvast in een relaxte vakantiestemming te komen.

De andere pleinen zijn ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen) en BUITEN (kampeer & camping). Op die pleinen kan de bezoeker gesprekken worden aanknopen met reisleiders en ervaren medereizigers. Overal zijn spelletjes en prijsvragen, presentaties, lezingen, workshops, muziek, dans en eten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger