3e perfecte score op rij voor het MS Statendam

MS Statendam
MS Statendam

Het MS Statendam heeft bij een recente hygiene test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een perfecte score van 100% behaald. Het is al derde opeenvolgende keer dat het cruiseschip van Holland America Line foutloos wordt beoordeeld. De onaangekondigde inspectie vond plaats op 5 juni 2015 tijdens een stop in Juneau, Alaska. Het MS Statendam was bezig aan een 14-cruise vanuit Seattle, Washington. De perfecte score werd ook genoteerd in februari van dit jaar in Hilo, Hawaii en juni 2014 in Ketchikan, Alaska. ‘Een perfecte score bereiken bij een U.S.P.H. inspectie is niet gemakkelijk. We feliciteren dan ook iedereen in het team die zo hard heeft gewerkt voor dit succes. We streven altijd naar een score van 100% en dat het MS Statendam dit al voor de derde opeenvolgende keer is gelukt is iets wat we met grote trots vieren’, aldus de president van Holland America Line, Orlando Ashford.

Het MS Statendam verlaat samen met het MS Ryndam eind 2015 de vloot van Holland America Line. Ze zullen vanaf november 2015 onder de namen Pacific Eden en Pacific Aria voor de zustermaatschappij van Carnival Corporation, P&O Cruises Australia, verder varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!