Cruisereiziger
Bestemmingen

Costa Cruises verhoogt capaciteit in Zuid-Amerika

Costa Fascinosa
Costa Fascinosa

Costa Cruises heeft aangekondigd dat het haar capaciteit in Zuid-Amerika voor het cruiseseizoen 2015-2016 flink gaat verhogen. De Italiaanse cruisemaatschappij vervangt daarvoor de Costa Mediterranea voor de grotere Costa Fascinosa (3.800 passagiers), die oorspronkelijk in de winterperiode in de Middellandse Zee zou blijven varen. Het zal dezelfde route gaan varen in de regio La Plata (Buenos Aires en Montevideo) met vertrek uit Rio de Janeiro van december 2015 tot en met maart 2016. De capaciteit vanuit Brazilië stijgt daardoor met 41%. De Costa Fascinosa vergezelt in Zuid-Amerika de Costa Pacifica, die cruises van 4 tot 9 dagen maakt vanuit het Braziliaanse Sao Paulo afwisselend naar Bahia en de regio La Plata.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!