Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

MSC Cruises biedt met Etihad Airways Fly & Cruise pakketten aan

MSC Cruises en Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, hebben woensdag een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd, waardoor de Italiaanse cruisemaatschappij complete ‘Fly & Cruise’ pakketten vanuit o.a. Amsterdam, Brussel en D kan aanbieden aan haar gasten die voor hun cruise reizen naar Abu Dhabi en de Verenigde Arabische Emiraten. MSC Cruises wil daarmee een ‘best-in-class’ ervaring aanbieden zowel op zee als in de lucht.

Gianni Onorato, MSC Cruises Chief Executive Officer gaf aan: “We zijn verheugd om samen te werken met Etihad Airways. Beide bedrijven zijn unieke, jonge, ambitieuze en dynamische marktleiders. Met onze “Fly & Cruise” pakketten vanuit zullen MSC Cruises gasten profiteren van een onberispelijke service van Etihad Airways en MSC Cruises vanaf het moment dat ze van huis gaan naar een onvergetelijke cruise-ervaring op de MSC Musica. Door deze samenwerking en ook met de Abu Dhabi Ports Company evenals Abu Dhabi Tourism & Culture Authority, werken we samen om  Abu Dhabi te ontwikkelen als een ideale wintercruise bestemming”.

James Hogan, President & Chief Executive van Etihad Airways verklaarde: “Abu Dhabi wordt ontwikkeld tot een toonaangevende internationale cruisebestemming. Aan het einde van dit jaar wordt de nieuwe Abu Dhabi Cruise Terminal geopend en vele  culturele bezienswaardigheden zoals Abu Dhabi Louvre en het Guggenheim musea completeren het lokale toeristische aanbod “. “Onze samenwerking met MSC Cruises, evenals Abu Dhabi Ports Company en Abu Dhabi Tourism & Cultuur Authority  zal een comfortabele reiservaring voor de gasten te garanderen in alle stadia van hun vakantie met inbegrip van hun tijd in de lucht en op zee. ” Tijdens het 2014-2015 cruiseseizoen welke liep van oktober 2014 tot mei 2015 verwelkomde Abu Dhabi een record  van 200.407 cruisepassagiers.

Captain Mohamed Juma Al Shamisi, CEO Abu Dhabi Ports zei: “Door het bieden van state-of-the-art faciliteiten voor cruisemaatschappijen en partners uit de industrie biedt Abu Dhabi een ongekende ervaring. Onze innovatie in service en infrastructuur levert een blijvende positieve indruk aan de bezoekers van Abu Dhabi en draagt bij aan het groeipotentieel van de toerisme-industrie”. Met ingang van 13 december 2015 tot en met 27 maart 2016 zal de MSC Musica 8 -daagse cruises gaan uitvoeren in de regio van Abu Dhabi  en daarbij ook in Khor Al Fakkan, Muscat, Khasab en Dubai aanmeren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger