Quantum of the Seas gearriveerd in nieuwe thuishaven Shanghai

Quantum2De Quantum of the Seas is na een reis van 54 dagen gearriveerd in haar nieuwe thuishaven Shanghai. Vanuit deze Chinese haven gaat de Quantum of the Seas een jaar lang varen. Het cruiseschip voegt zich bij de Voyager of the Seas, Mariner of the Seas en de Legend of the Seas in deze regio.

“Chinese gasten gaan genieten van het beste wat we te bieden hebben en de Quantum of the Seas gaat dit waar maken als geen ander schip ooit deed” aldus Michael Bayley, directeur van Royal Caribbean International. “Er is heel veel potentieel in de Chinese markt en het introduceren van de Quantum verstevigt ons leiderschap in dit gebied.”

Het schip werd ontvangen woensdagmorgen met een welkomstceremonie bij de cruiseterminal Wusong van Shanghai. De Quantum gaat het hele jaar door vier tot negendaagse cruises maken in het noordelijke deel van dit gebied. Royal Caribbean verwacht veel Chinese passagiers maar zeker ook gasten uit andere delen van de wereld.

Cruises zijn boekbaar vanaf €752 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)