Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappij

MGM Resorts International en Celebrity Cruises slaan de handen ineen

schoorsteen celebrityCelebrity Cruises en MGM Resorts International hebben hun krachten gebundeld om hun loyale gasten meer mogelijkheden te bieden om in stijl te reizen. Vanaf vandaag kunnen leden van de Celebrity Cruises, Captain’s Club en MGM  Resorts’, M Life kiezen uit verschillende aanbiedingen en promoties gedurende het gehele jaar. Voordelen zijn bijvoorbeeld  gratis cruises voor gekwalificeerde M Life Platinum en NOIR leden en Captain’s Club leden kunnen profiteren van MGM Resorts evenementen met exclusieve toegang tot concerten, entertainment, restaurants en nog veel meer.

‘Door de krachten van MGM Resorts en Celebrity Cruises, één van de top cruise rederijen ter wereld, te bundelen kunnen we gasten nog meer spectaculaire ervaringen bieden zowel aan land als op zee,’ aldus Lance Evens, Vice President Marketing Partnerships for MGM Resorts International. ‘Deze nieuwe samenwerking brengt 2 van ’s werelds beste merken samen en hierdoor profiteren gasten van nóg meer waarde en voordelen van het M Life lidmaatschap.’

Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO, Celebrity Cruises zegt; ‘Wij zijn ontzettend dankbaar voor al onze trouwe Captain’s Club leden en willen hen middels deze samenwerking nóg meer voordelen aanbieden. Het veheugd ons M Life Members kennis te laten maken met Celebrity Cruises en haar award winnende keuken en gepersonaliseerde service aan boord van de modern luxury schepen varend op alle 7 de continenten.’

Exclusieve voordelen voor M Life en Captain’s Club leden zijn;

  • Captain’s Club: driemaandelijkse aanbiedingen en M Life voordelen voor alle levels zoals korting op kamers, pre-sale toegang van de verkoop van concerten en bokswedstrijden, exclusieve zitplaatsen bij shows en events, voorrang met reserveringen, exclusieve hotel check-in ruimtes, VIP service en nog veel meer.
  • M Life: Celebrity Cruises aanbiedingen, aanboord voordelen en de mogelijkheid om M Life Tier credit te verdienen bij de aan boord fruit automaten in het casino, Gekwalificeerde M Life leden die de Platinum of NOIR status behaald hebben ontvangen jaarlijks een gratis cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “MGM Resorts International en Celebrity Cruises slaan de handen ineen

  • voorheen was mijn e-mail adres lamfie@home.nl ; Ik heet voluit Lambertus, maar die naam gebruik ik al jaren niet meer. Mijn Captain’s Club account en lidmaatschapsnummer ben ik kwijt. Ik ben vier keer ( 12 tot 14 dagen ) met de Celebrity Constellation gevaren.

    • Beste,

      Misschien is het handig om even contact te zoeken met AMCA Nederland (www.amca.nl) voor het terugzoeken van je gegevens. Wij kunnen hierin niets voor je betekenen.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger