Muntceremonie Carnival Vista op werf Fincantieri in Monfalcone

carnival vistaVolgens maritieme traditie ontving de in aanbouw zijnde Carnival Vista van Carnival Cruise Lines vandaag een herdenkingsmunt. De 133.500 ton Carnival Vista komt in de vaart op 1 mei 2016 en wordt momenteel gebouwd op de Fincantieri werf in Monfalcone. De munt geeft de mijlpaal aan dat men klaar is met het exterieur van het schip. De zesjarige dochter Kye Heald van de bekende senior Cruise Director John Heald kreeg de eer om een en ander te begeleiden.

Met nog 11 maanden te gaan tot de oplevering, gaat het werk op het schip gestaag door. Het eerste IMAX theater op zee, een monorail SkyRide, een brouwerij en een glijbaan voor luchtbanden “Kaleid-o-Slide” worden de primeur op dit funschip.

Het eerste seizoen vaart ze in de Middellandse Zee waarna het cruiseschip vertrekt naar Amerika om een jaar lang te gaan varen vanuit Miami.

Cruises op de Middellandse Zee met de Carnival Vista zijn boekbaar vanaf € 998 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)