Boekingen open voor Caribische seizoen Koningsdam 2016/2017

KoningsdamVanaf heden zijn boekingen mogelijk voor cruises op het MS Koningsdam in het Caribisch gebied vanaf december 2016 en daarna. Het Holland America Line schip zal na het Europese zomerseizoen naar Amerika gaan om vanuit Port Everglades te gaan varen. De cruises die boekbaar zijn vertrekken vanuit Port Everglades in de periode van november 2016 tot en met maart 2017.  De Koningsdam maakt 9-, 10- en 11-daagse Caribische routes. Op 23 december maakt het cruiseschip een zevendaagse cruise. Op de langere routes bezoeken cruisepassagiers onder andere de bestemmingen Aruba, Bonaire, Curacao, Jamaica, Martinique en St. Lucia.

In januari en februari 2017 vaart de Koningsdam twee verschillende zevendaagse cruises naar Puerto Rico, de Maagden Eilanden, privé eiland Half Moon Cay of naar Grand Cayman, Cozumel en Key West in Florida. De twee zevendaagse routes kunnen uiteraard gecombineerd worden tot één 14-daagse reis.

Klik hier voor alle gedetailleerde routes van het MS Koningsdam.

Het MS Koningsdam komt in de vloot op 31 maart 2016. De inaugurele cruise vindt plaats op 8 april vanuit Civitavecchia (Rome) waar nog hutten beschikbaar voor zijn.

Cruises op het MS Koningsdam zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUITravelstore

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)