Fotoreportage: Disney Magic in Kopenhagen

ApolloZelfstandig reisadviseur Jolanda de Koning van Apollo at Home bracht op uitnodiging van Zeetours en Disney Cruise Line een bezoek aan de Disney Magic terwijl het cruiseschip in Kopenhagen lag. Het cruiseschip is in 2013 gerenoveerd en is een van de twee kleinere cruiseschepen van Disney in de vloot van vier schepen. Disney staat bekend als de familie cruisemaatschappij vanwege het geweldige vermaak aan kinderen van alle leeftijden. De Disney Magic vaart dit zomerseizoen een aantal afwisselende 8-, 10- en 12-daagse cruises naar Noorwegen, de Oostzee en zelfs IJsland.

Na Noord-Europa vaart de Disney Magic in 8 dagen terug via Dover (vertrek op 3 augustus) naar de Middellandse Zee waar ze op 10 augustus begint aan een klein aantal 6-daagse en 8-daagse cruises vanuit Barcelona naar onder andere Villefranche, La Spezia (voor Florence), Civitavecchia en Napels.


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.