Cruisereiziger
Fotoreportage

Fotoreportage: Disney Magic in Kopenhagen

ApolloZelfstandig reisadviseur Jolanda de Koning van Apollo at Home bracht op uitnodiging van Zeetours en Disney Cruise Line een bezoek aan de Disney Magic terwijl het cruiseschip in Kopenhagen lag. Het cruiseschip is in 2013 gerenoveerd en is een van de twee kleinere cruiseschepen van Disney in de vloot van vier schepen. Disney staat bekend als de familie cruisemaatschappij vanwege het geweldige vermaak aan kinderen van alle leeftijden. De Disney Magic vaart dit zomerseizoen een aantal afwisselende 8-, 10- en 12-daagse cruises naar Noorwegen, de Oostzee en zelfs IJsland.

Na Noord-Europa vaart de Disney Magic in 8 dagen terug via Dover (vertrek op 3 augustus) naar de Middellandse Zee waar ze op 10 augustus begint aan een klein aantal 6-daagse en 8-daagse cruises vanuit Barcelona naar onder andere Villefranche, La Spezia (voor Florence), Civitavecchia en Napels.


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger