Lichtgewonden bij botsing Celestyal Crystal met tanker

Louis-cristalCelestyal Cruises heeft zaterdag laten weten dat afgelopen nacht om 01:28 uur haar cruiseschip MV Celestyal Crystal, onderweg van Lavrion (Griekenland) naar Istanbul, in botsing is gekomen met de tanker STI Pimlico. Bij het ongeval raakten 2 bemanningsleden en 1 passagier (van de 852) licht gewond. De bemanningsleden van de tanker bleven ongedeerd. Het cruiseschip heeft wel aanzienlijke schade opgelopen. Er zullen eerst reparatiewerkzaamheden dienen plaats te vinden voordat het huidige cruiseprogramma van het schip kan worden voortgezet. Passagiers worden diverse compensaties aangeboden waaronder gratis hotelovernachtingen, excursies en transport en de mogelijkheid om op een ander cruiseschip uit de vloot verder te varen. Daarnaast ontvangen zij hun complete cruisebedrag terug en een gratis cruise van een week die tot eind 2016 kan worden gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Reacties zijn gesloten.