Cruisereiziger
Ongeval

Lichtgewonden bij botsing Celestyal Crystal met tanker

Louis-cristalCelestyal Cruises heeft zaterdag laten weten dat afgelopen nacht om 01:28 uur haar cruiseschip MV Celestyal Crystal, onderweg van Lavrion (Griekenland) naar Istanbul, in botsing is gekomen met de tanker STI Pimlico. Bij het ongeval raakten 2 bemanningsleden en 1 passagier (van de 852) licht gewond. De bemanningsleden van de tanker bleven ongedeerd. Het cruiseschip heeft wel aanzienlijke schade opgelopen. Er zullen eerst reparatiewerkzaamheden dienen plaats te vinden voordat het huidige cruiseprogramma van het schip kan worden voortgezet. Passagiers worden diverse compensaties aangeboden waaronder gratis hotelovernachtingen, excursies en transport en de mogelijkheid om op een ander cruiseschip uit de vloot verder te varen. Daarnaast ontvangen zij hun complete cruisebedrag terug en een gratis cruise van een week die tot eind 2016 kan worden gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger