MSC Opera terug in de vloot na grootscheepse renovatie

MSC Opera heeft Venetië als thuishaven voor het aanstaande zomerseizoen. Het derde schip in de Lirica klasse is zojuist gerenoveerd naar aanleiding van het Renaissance programma waarbij onder andere publieke ruimtes zijn vernieuwd en hutten zijn toegevoegd. De MSC Opera voer op 4 juli uit het dok richting Venetië. Ze gaat vanuit de prachtige stad een aantal langere cruises maken van 14 dagen naar Zuid-Italië, Griekenland en de Zwarte Zee om terug te gaan via de Dalmatische kust van Kroatië.

De MSC Opera biedt nu meer balkonhutten dan ooit, ruimere publieke ruimtes en flexibele dinermogelijkheden zoals een buffet dat 20 uur per dag geopend is. Van de in totaal 197 nieuwe hutten bevatten 30 een balkon, zodat het schip voortaan 204 balkonhutten heeft. Daarnaast is ze voorzien van een Spray Park – een dekgedeelte met interactieve glijbanen en waterspeelmogelijkheden voor alle leeftijden. De kinderruimtes zijn ontworpen en voorzien van speelgoed door Chicco® en Lego®. Voor alle leeftijden voorziet het schip in kinderclubs: de Baby’s (0-3 jaar), Mini (3-6 jaar), Juniors (7-11 jaar) en de Teens (15-17 jaar). In totaal biedt het schip drie zwembaden op het open dek, diverse restaurants en bars.

MSC Opera
MSC Opera in IJmuiden (2013)

Cruises op de MSC Opera zijn boekbaar vanaf €199 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)