Cruisereiziger
FotoreportageOverig cruisenieuws

Fotoreportage: MS Magellan in Amsterdam

Cruisereiziger bracht zaterdag een bezoek aan het MS Magellan van Cruise & Maritime Voyages in Amsterdam. Dit schip (voormalige Grand Holiday en Holiday) is in maart 2015 bij de kleine Britse klassieke rederij Cruise & Maritime Voyages in de vloot gekomen. Het schip ontving vervolgens bij Damen in Amsterdam een dokbeurt.

Lees ook binnenkort bij Cruisereiziger het verslag van het scheepsbezoek.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)