Fotoreportage: MS Magellan in Amsterdam

Cruisereiziger bracht zaterdag een bezoek aan het MS Magellan van Cruise & Maritime Voyages in Amsterdam. Dit schip (voormalige Grand Holiday en Holiday) is in maart 2015 bij de kleine Britse klassieke rederij Cruise & Maritime Voyages in de vloot gekomen. Het schip ontving vervolgens bij Damen in Amsterdam een dokbeurt.

Lees ook binnenkort bij Cruisereiziger het verslag van het scheepsbezoek.

 

Cruises op het schip zijn boekbaar bij Kras.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.