Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Eendaagse minicruises met AIDAblu vanaf Palma de Mallorca

AIDAblu_Wamue_04AIDA Cruises biedt eind september en begin oktober liefst vier eendaagse cruises aan vanuit Palma de Mallorca. Op de AIDAblu is het dan mogelijk om te proeven van het cruisen bij AIDA. Het inchecken start vanaf 13:00 uur waarna de AIDAblu om 16:00 voor de korte cruise afvaart. De volgende morgen meert het schip om 08:00 uur weer aan in Palma de Mallorca. Tijd genoeg om ‘s avonds lekker te dineren in een van de drie buffet restaurants, in het Brauhaus, de sushibar, het Buffalo Steak House of in het specialiteitenrestaurant Rossini te dineren.

Na het diner is het tijd voor het hoogwaardige entertainment of gezellige live bands in een van de talrijke bars aan boord. De volgende morgen kunnen de cruisereizigers onder genot van het ontbijt, genieten van het binnenvaren in Palma de Mallorca. Tijdens de cruise mogen gasten verder gebruik maken van de fitness, sportveld en de wellness faciliteiten zoals de sauna, massage of een heerlijke andere spa behandeling. Kinderen en tieners zijn tijdens deze cruise meer dan welkom en vermaken zich in de AIDA Kids Club of in de Teen Lounge met een spannend entertainment speciaal voor deze leeftijdsgroepen.

De minicruise is boekbaar vanaf 79 euro per persoon, Kinderen en jongeren tussen 2 en 15 reizen gratis mee in de hut van de ouders. Vertrekdata zijn 30 september 2015, 1, 2 en 3 oktober 2015. Kijk voor meer info op de site van AIDA cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger