Cruisereiziger
Werken

Norwegian Cruise Line zoekt personeel in Europese sollicitatierondes

epic vacatureNorwegian Cruise Line houdt binnenkort een Road Show voor een groot aantal vacatures die zij op hun schepen te vervullen hebben. Uniek is dat een aantal van de sollicitatierondes op de Norwegian Epic gehouden worden. Kandidaten moeten voor 24 juli 2015 hun sollicitatie indienen waarna zij wellicht uitgenodigd worden in bijvoorbeeld Livorno, Cannes, Palma, Napels of Civitavecchia (Italië). In Barcelona worden de kandidaten uitgenodigd aan land.

Er zijn vacatures voor een aantal functies:

  • Executive Sous Chef
  • Obers, wijn stewards
  • Jeugd animatoren
  • Casino medewerkers
  • Receptionist
  • etc.

Voor meer informatie en direct solliciteren, kijk je op: NCL.com

Wil je ook werken op een cruiseschip?

Meer informatie over werken op een cruiseschip!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)