Cruisereiziger
OngevalVeiligheid

Kleine brand op Freedom of the Seas in haven Falmouth

Op de Freedom of the Seas heeft vanmiddag (Nederlandse tijd kwart voor vijf) een kleine brand gewoed terwijl het schip in de haven Falmouth, Jamaica, aan het aanmeren was. Royal Caribbean Int. maakte bekend via Twitter dat het om een kleine brand ging in een technische ruimte. Het vuur is ingesloten en geblust. Alle systemen op het schip functioneren naar behoren. Vanwege veiligheidsredenen werden alle passagiers door de kapitein opgeroepen om zich met reddingsvest te verzamelen op het dek bij de reddingsboten. Volgens de rederij zijn er geen gewonden gevallen onder de cruisepassagiers. E e n bemanningslid is behandeld aan een eerste graad brandwond. Hoe ernstig de schade is is nog niet bekend.

De Freedom of the Seas is een van de grotere schepen van rederij Royal Caribbean Int. en biedt plek voor ruim 3600 passagiers. Ze was bezig aan een achtdaagse cruise die op 19 juli in Port Canaveral (Florida) gestart was. Het schip deed gisteren Labadee aan, vandaag Jamaica, en verder nog George Town (Grand Cayman eilanden) en Cozumel in Mexico.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)