Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Eerste stuk staal gesneden voor cruiseschip Silver Muse

Silversea_Silver-Muse-702x405Vandaag is op de scheepswerf van Fincantieri in Sestri Ponente (Genua) het eerste stuk staal gesneden van de Silver Muse, het ultra-luxe cruiseschip van Silversea Cruises. Bij de feestelijke ceremonie waren o.a. Manfredi Lefebvre d’Ovidio (president van de Amerikaanse rederij) en Vincenzo Petrone en Giuseppe Bono (respectievelijk president en CEO van Fincantieri) aanwezig. Het nieuwe vlaggeschip zal naar verwachting in het voorjaar van 2017 worden opgeleverd. Het is de eerste in een nieuwe klasse, waarvoor nog 2 nieuwbouw schepen gepland staan. De Silver Muse (40.700 brutoton) is 212 meter lang en biedt plek aan 596 passagiers. Het zal ten opzichte van andere schepen van dezelfde grootte het meeste aantal restaurants gaan bevatten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger