Oceania Cruises presenteert 180-daagse wereldcruise van Insignia in 2017

Insignia
Insignia

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat haar cruiseschip Insignia in 2017 een nieuwe 180-daagse ‘Around the World’ cruise gaat maken. Het is de langste en meest uitgebreide route voor een wereldcruise in de cruisebranche en de vierde in de serie van de rederij. Het avontuur begint op 6 januari 2017 in Miami. De Insignia brengt haar passagiers naar 6 continenten, 36 landen, 50 plekken op de UNESCO Werelderfgoedlijst en 98 havens inclusief stops in Ierland, Spanje en Turkije die in voorgaande wereldcruises niet werden aangedaan. In 16 havens zal de nacht aan de kade worden doorgebracht. Oceania Cruises organiseert daarnaast voor haar gasten tijdens de cruise 5 exclusieve evenementen aan wal, in Hawaii, Frans-Polynesie, Hong Kong, Singapore en Sevilla. Als alles volgens plan verloopt keert de Insignia op 6 juli weer terug in Florida.

Vanaf 29 juli 2015 kan deze wereldcruise worden geboekt. Als je voor 30 september 2015 een hut of suite reserveert profiteer je van kortingen die oplopen tot 43%. Daarnaast ontvang je een speciaal pakket met gratis fooien, gratis medische zorg aan boord, gratis onbeperkt internet, gratis wasserijservice, gratis exclusieve evenementen aan wal, gratis overnachting in een luxe hotel voorafgaand aan de cruise, gratis transfers van hotel naar schip en 1.000 dollar boordtegoed per hut.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.