Cruisereiziger
Spaarsysteem

MSC Cruises lanceert nieuw loyaliteitsprogramma MSC Voyagers Club

012MSC SplendidaMSC Cruises heeft afgelopen week haar nieuwe loyaliteitsprogramma, MSC Voyagers Club, gelanceerd. Het programma, dat de MSC Club vervangt, is bedoeld om terugkerende gasten te belonen met nog meer voordelen. Deelname is gratis. Het programma bestaat uit 5 niveau’s. Het eerste is het Welcome Level, waarvoor alleen een bevestigde boeking is vereist. Daarna volgen Classic, Silver, Gold en Black. Leden krijgen aan boord een gepersonaliseerde cruisekaart met hun lidmaatschap niveau. Punten verdien je op basis van geboekte ‘cruise-experience’ (Bella, Fantastica, Aurea of MSC Yacht Club) en lengte van verblijf. Daarnaast ontvang je punten als je bijvoorbeeld excursies, spa-behandelingen of drankpakketten boekt.

Leden van de MSC Voyagers Club krijgen ook korting op toekomstige cruises. De niveau’s Classic, Silver, Gold en Black krijgen 5 procent korting op alle cruises. Op geselecteerde cruises, Voyages Selection, komt daar nog eens 15% extra korting bovenop. Bij deze cruises ontvangen Silver, Gold en Black niveau leden ook 50 dollar boordtegoed per persoon. Andere privileges zijn een cocktailparty, een gratis fruitmand in de hut en kortingen aan boord op internet, spa-behandelingen, films, foto’s en minibar. De hoogste niveaus profiteren ook van voorrang bij inscheping, bij ontscheping in havens waar wordt getenderd en later uitchecken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger