Cruisereiziger
BouwUncategorized

Seven Seas Explorer over één jaar in de vaart bij Regent Seven Seas Cruises

Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises
Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises

Over één jaar ziet de Seven Seas Explorer van ultra luxe rederij Regent Seven Seas Cruises het levenslicht. Haar eerste cruise maakt ze 20 juli 2016 vanaf Monte Carlo. Het all-suite schip dat plek biedt voor 750 gasten wordt het meest luxueuze schip dat ooit gebouwd is. De afgelopen negen maanden heeft rederij Regent Seven Seas Cruises steeds meer details en innovaties van dit elegante schip bekend gemaakt:

  • De Regent Suite is een nieuwe categorie luxe suite met onder andere een in-room spa, een Steinway Arabesque vleugel en een prachtige door glas omhulde zitruimte dat een 270 graden blik naar buiten heeft. Bij het boeken van de suite horen een aantal exclusieve extra’s, zoals een privé auto met chauffeur in iedere haven, onbeperkte wasserette service, limousine service van en naar het vliegveld en business class vliegen.
  • Het schip biedt drie onderscheidende specialiteitenrestaurants die exclusief voor het diner geopend zijn. Naast Prime 7 biedt het schip de nieuwe restaurants Chartreuse en Pacific Rim aan. Het Franse Chartreuse weerspiegelt het gevoel van een chique Parijse eetgelegenheid die je ‘s avonds vindt in de vele Parijse wijken. In het restaurant is het mogelijk om intiem met twee personen te dineren of te kiezen voor een Parijs geïnspireerde binnentuin, beide met zicht op zee.  Het Pan-Aziatische restaurant Pacific Rim heeft een scala aan Pan-Aziatische gerechten op het menu staan die de culinaire tradities van Azië tijdens het diner tot leven brengen. Dit vindt plaats in een eetruimte met elegante Aziatische architectonische elementen zoals een moderne interpretatie van een Tibetaanse gebedsmolen en ramen geïnspireerd door de lotusbloem.
  • Culinary Arts Kitchen  is Regent’s eerste culinaire kookschool waar gasten bij een van de achttien individuele werk/kook plekken hun gerechten maken die niet zouden misstaan in de Franse prestigieuze kookscholen. De vele workshops bieden van alles, zoals gezond koken, vis en schelpdieren, mini-desserts, grill gerechten en workshops die geïnspireerd zijn op de bestemmingen waar het schip op dat moment is.
  • Regent Seven Seas Explorer SpaDe Canyon ranch Spa Club® & Infinity Pool is een rijkelijk ingerichte spa met infrarood sauna, aromatische stoomruimte en een selectie van exclusieve ultra luxe behandelingen die zijn ontwikkeld door Canyon Ranch in samenwerking met lifestyle en beauty-experts. Op een privé buitendek bevindt zich een prachtige Infinity pool met uitzicht op de horizon.

Seven Seas Explorer blijft na haar inaugurele cruise van 20 juli 2016, een seizoen in Europa varen. Daarna gaat het schip naar Miami voor een serie Caribische cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger