Fotoreportage: Costa Fortuna in zonnig Amsterdam

 

Ook zin gekregen in een Costa Fortuna cruise? Kijk snel bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Fotoreportage: Costa Fortuna in zonnig Amsterdam

  • 9 augustus 2015 om 20:15
    Permalink

    Miriam, wat een prachtige foto’s zijn dat! Misschien iets voor ons om volgend jaar mee te gaan.
    Bedankt voor de foto’s

Reacties zijn gesloten.