Cruisereiziger
Benoemingen

Eichhorn nieuwe president AIDA Cruises, Ungerer naar Carnival Asia

Foto: AIDA Cruises
Foto: AIDA Cruises

Carnival Corporation, de moedermaatschappij van AIDA Cruises, heeft bekendgemaakt dat Felix Eichhorn (35) is aangesteld als de nieuwe president van de Duitse cruisemaatschappij. De voormalig ‘Senior Vice President of Sales, Yield Management & Flight Operations’ bij AIDA Cruises start op 1 september 2015 in zijn nieuwe rol. De afgelopen 15 jaar bekleedde hij diverse managementfuncties bij AIDA Cruises. Eichhorn wordt de opvolger van Michael Ungerer (49) die sinds 1 juli 2012 de leiding had. Ungerer blijft bij Carnival Corporation. Hij gaat per 1 september 2015 aan de slag als Chief Operations Officer Shared Services bij de Aziatische tak van Carnival en krijgt Shanghai als thuisbasis.

‘Deze wijzigingen maken deel uit van de lange termijn planning van de Costa Group met het doel om ons marktleiderschap in Duitsland en Azie verder uit te breiden. Met de benoeming van Felix Eichhorn laten we zien dat de voortdurende ontwikkeling van leidinggevenden voor ons een hoge prioriteit heeft. Ik ben ervan overtuigd dat hij door zal gaan met het succesvol doorontwikkelen van het merk AIDA. Ik dank Michael Ungerer voor de grote bijdrage die hij heeft geleverd bij de ontwikkeling van AIDA Cruises en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie’, aldus Michael Thamm, CEO van Costa Group.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger