Carnival biedt nieuwe internetpakketten en App

carnival instagram
Carnival op Instagram

In navolging van AIDA Cruises voert ook zustermaatschappij Carnival Cruise Line nieuwe internetpakketten in. Begin 2016 introduceert Carnival het Social Media internet pakket waar je voor $5 per dag onbeperkt gebruik kan maken van social media zoals Twitter, Facebook etc. Op meer dan de helft van de Carnival schepen is dit momenteel al beschikbaar en in 2016 in de gehele vloot.  Tevens heeft Carnival een ‘value’ pakket dat onbeperkt internet mail biedt. Het ‘premium’ pakket biedt de snelste internetverbinding, geschikt voor bijvoorbeeld Skype.

Nieuw op de Carnival Breeze is een speciale app die een chat-functionaliteit biedt. Bij een proef gebruikte maar liefst een derde van alle gasten deze mogelijkheid. De app wordt dit jaar op nog vijf extra schepen uitgerold. In de zomer van 2016 is deze app beschikbaar op het gehele schip. Op de app staan ook het dagprogamma, alle openingstijden van de restaurants, het dekplan, de reisroute en alle boordaccount informatie.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.