Nieuwe Royal Suite Class op Oasis en Quantum schepen

RCI-OA-RoyalLoftRoyal Caribbean Int. heeft vandaag de introductie van de Royal Suite Class aangekondigd, speciaal voor de cruisepassagiers die op luxe zijn gesteld. “De nieuwe Royal Suite Class, herdefinieert de luxe op zee met buitengewone ervaringen,” zegt Michael Bayley, President en CEO van Royal Caribbean International. “We bieden al suites die onvergelijkbaar en uniek zijn op onze revolutionaire schepen en met de Royal Suite Class creëren we een extra dimensie in luxe die alles behalve saai is.”

Royal Suite Class kent 3 verschillende levels, afhankelijk van het type suite waar de gast in verblijft;

  • Star Class is de meest uitgebreide service level en biedt onder meer een gecertificeerde Engelse butler onder de naam Royal Genie, deze butler zal zorg dragen voor het reserveren van specialiteitenrestaurants die allen inbegrepen zijn, het vastleggen van speciale theaterplaatsen en het maken van cocktails. Naast een gratis Ultimate drankenpakket profiteren de gasten ook van gratis fooien en ontvangen zij een welkomstcadeautje bij aankomst. Suites behorend tot Star Class level zijn Royal Loft Suite – Owner’s Loft – Four Bedroom Family Suite – Grand Loft – Sky Loft Suite – Two Bedroom AquaTheater Suite
  • Sky Class gasten kunnen voor elke maaltijd gebruik maken van Coastal Kitchen, het Suite restaurant of indien gewenst in de hut dineren, hebben toegang tot de Suite lounge en het Suite zonnedek. Gebruik van VOOM (het snelste internet op zee) is inclusief. Suites behorend tot Sky Class level zijn Aquatheater Suite – Crown Loft Suite – Owner’s Suite – Royal Family Suite – Superior Grand Suite – Grand Suite
  •  Sea Class level biedt haar gasten toegang tot het Suite restaurant Coastal Kitchen voor diner, gebotteld water staat klaar in de hut en in de badkamer zullen luxe toiletartikelen aanwezig zijn. Suites behorend bij Sea Class level zijn Family connected Junior Suite – Family Junior Suite – Junior Suite – Spa Junior Suite

Royal Suite Class zal worden aangeboden vanaf mei 2016 op alle Oasis en Quantum Class schepen en natuurlijk ook op Harmony of the Seas en Ovation of the Seas wanneer zij aan de vloot worden toegevoegd. Boekingen voor de Royal Suite Class kunnen vanaf 8 september 2015 gemaakt worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.