Seabourn toont eerste foto’s van suites Seabourn Encore

CMI1UGlUEAAP_xXSeabourn heeft de eerste foto’s gepubliceerd van de luxe suites aan boord van haar nieuwe cruiseschip Seabourn Encore, dat eind 2016 in de vaart komt. Het design van de 300 ruime suites is afkomstig van de bekende architect Adam D. Tihany. Ze beschikken allen over een privé veranda. De vertrekken zijn zeer ruim, van 28 vierkante meter voor een veranda suite met een privé veranda van 7 meter vierkante meter tot de luxe Wintergarden suite van 120 vierkante meter met een veranda van 18 vierkante meter. De suites hebben badkamers volledig van marmer, luxe meubelen en veel accenten van mahonie hout. Gasten hebben o.a. keuze uit diverse kussens, een gratis mini-bar en op maat gemaakte badproducten van Molton Brown. Seabourn Encore zal worden uitgerust met een extra dek en uitgebreide openbare ruimtes. Het gaat plaats bieden aan 600 gasten uitgaande van een dubbele bezetting.

Voor meer foto’s kan je terecht op de speciale microwebsite van het nieuwe cruiseschip: http://encore.seabourn.com.

Boek nu een cruise op dit schip bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!